9 Nisan 2013 Salı

Katlanabilir Perdeler

Özel hayatımızı gizleyen, mobilyalarımızın güneş nedeniyle renklerinin solmasını önleyen fedakar bir kalkandır adeta perdeler.

İç dekorasyona sağladıkları büyük katkılarla da evini dekore etmek isteyen insanların en iyi dostlarından birisi olan perdeler konusunda günümüzde seçenekler bir hayli geniştir. Kalın perdeler, klasik perdeler, renkli perdeler derken çeşit çeşit perde modeli ortaya çıkmış, seçim yapmak zorlaşmıştır.

Günümüzde her alanda olduğu gibi perdeler konusunda da çok fonksiyonluluk aranan özellikler arasına girmiş durumda. Buna istinaden tasarımcılar, renkleri ve yansıttıkları tarz ile görsel bir şölen olmalarının yanı sıra, pratik ve farklı çözümler sağlayan perde modelleri üzerine yoğunlaşmaktalar. Bunun en güzel örneklerinden biri katlanabilir perdelerdir.

Oldukça sade ve şık tasarımlarda olabildikleri gibi, dilediğiniz takdirde bir hayli canlı ve ilginç renklerle de hazırlanabilen katlanabilir perdeler, ev dekorasyonu modasına yön verici bir çizgiye sahip olacağa benziyor.







Kaynak: www.evdose.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder